Rengastyöt

offer

Rengastyöt edullisesti

Kaikki renkaisiin ja vanteisiin liittyvät palvelut samasta osoitteesta

Olipa toiveenasi sitten renkaiden vaihto talvirenkaisiin ja kesärenkaisiin, renkaiden korjaus ja tasapainotus tai muu asia, autamme sinua valppaalla asenteella.

Renkaiden kuntoon panostaminen kannattaa. Hyväkuntoiset ja oikein säädetyt renkaat tekevät ajamisesta turvallisempaa ja kuluttavat vähemmän polttoainetta. Lisäksi renkaat pysyvät pidempään ajossa eli pärjäät pidempään samoilla rengaspareilla.

Ota yhteyttä
Osoite

Osoite

Asemantie 50, 03100 Nummela

Puhelinnumero

Puhelinnumero

09 2238 550
tools

RENKAIDEN VAIHTO

Renkaat vaihtuvat meillä vaivatta. Saavu paikalle niin ammattilaisemme hoitavat loput!

Sujuvimmin renkaiden vaihto käy, kun varaat ajan soittamalla (puh. numero) tai lähettämällä sähköpostia (osoite). Näin vältät etenkin ruuhkakausina muodostuvat jonot. Voit tuoda auton renkaiden vaihtoon myös ilman ajanvarausta, mutta sesonkiaikoina on hyvä varautua odottelemaan hetki.

Renkaiden vaihtoon kuuluu

– Renkaiden kunnon tarkistaminen: kuvion syvyyden, kuluneisuuden sekä vanteiden ja venttiilien kunnon varmistaminen
– Ilmanpaineiden tarkistaminen
– Pulttien kiristys momenttiavaimella oikeaan momenttiin (alumiinivanteet)
– Jälkikiristys n.100-200 kilometrin jälkeen (alumiinivanteet)
– Renkaiden pesu (lisämaksusta)
– Renkaiden tasapainottamisen (lisämaksusta)

Työt tehdään alan uusimmilla laitteilla ja aina ammattilaisen toimesta. Nyt myös raskaalle kalustolle!

 

RENGASTYÖT

Autamme sinua kaikenlaisissa renkaiden huoltoon liittyvissä asioissa. Ole yhteydessä puhelimitse (09) 223 8550 tai sähköpostilla myynti(at)nummelanrengasmyynti.fi tai tule käymään, niin laitetaan pyörät taas pyörimään!

Palveluitamme ovat esimerkiksi

– Renkaiden korjaaminen (puhkeamat, muut vauriot)
– Renkaiden tasapainotus
– Renkaiden siirto vanteille eli vannetyöt
Raskaan kaluston renkaat sekä rengastyöt

Samalla pihalla sijaitsee myös Fixus Nummela / NVO Varaosamyynti Oy josta löydät:

 

RENKAIDEN VAIHTO TALVIRENKAISIIN

Milloin on oikea aika vaihtaa talvirenkaat?Talvirenkaita on käytettävä marraskuun alusta maaliskuun loppuun aina, kun sää tai keliolosuhteet sitä edellyttää. Talvirenkaat voivat olla nastalliset tai nastattomat ja niiden kulutuspinnan pääurien syvyyden tulee olla vähintään 3,0 mm. Talvirenkaiden turvasuositus lumisella ja jäisessä kelissä ajettaessa on vähintään 5,0 mm

Renkaiden vaihdossa tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä. Kitkarenkaat eli nastattomat talvirenkaat on hyvä vaihtaa alle, kun lämpömittari laskee alle 10 Celcius-asteen. Kitkarenkailla saa ajaa vaikka vuoden läpeensä, mutta kesäajossa niiden ajo-ominaisuudet ovat merkittävästi huonommat kuin kesärenkaiden, joten muista vaihtaa myös kitkarenkaat kesärenkaisiin viimeistään ennen juhannusta. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun alusta maaliskuun loppuun ja muulloinkin, jos sää tai keli sitä edellyttää.

Käytännössä talvirenkaat vaihdetaan kuitenkin alle useimmiten lokakuussa eikä tällöinkään kannata jäädä odottelemaan ensilumia vaan kun ensimmäiset yöpakkaset ovat tulossa kannattaa varata aika renkaan vaihtoon.

 

RENKAIDEN VAIHTO KESÄRENKAISIIN

Myös kesärenkaisiin vaihtoa rajaavat niin laki kuin ajo-olosuhteet. Talvirengaspakko loppuu helmikuun lopussa ja kelin ollessa hyvä nastarenkaista tulisi vaihtaa kesärenkaisiin maaliskuun loppuun mennessä. Kesärenkaisiin vaihtaminen riippuu kuitenkin keliolosuhteista ja yleensä vaihto tapahtuu huhti-toukokuussa. Kalenteria tärkeämpää on siis tarkkailla sään laatua.

Kitkarenkailla on mahdollista ajaa jopa vuoden ympäri, mutta niiden ajo-ominaisuudet kesäkelissä heikentyvät merkittävästi ja aiheuttavat turvallisuusuhan. Vaihda siis myös kitkarenkaat kesärenkaisiin.

 

LEASING-AUTOJEN RENKAANVAIHTO

Teemme renkaidenvaihtoja myös leasing-autoihin. Palvelumme leasing-autoille kattavat myös muut palvelut kuten rengashotellin. Kurvaa siis pihaan laadukkaaseen palveluun!

 

PIENKONEIDEN RENKAAT JA VARAOSAT

Renkaat ja rengastyöt kottikärryihin, ruohonleikkureihin, moottoripyöriin, mönkijöihin jne…