thumb

Kuorma-auton renkaat

Kuorma-auton renkaat

Löydät valikoimistamme raskaan kaluston renkaat esimerkiksi rahtiliikenteeseen tai vaikkapa linja-autoihin. Myös soranajoon sekä puunajoon löytyvät sopivat vaihtoehdot. Saatavilla on laaja valikoima merkkejä ja kokoja, joten löydämme sinulle varmasti tarpeisiisi sopivan renkaan.

Raskaan kaluston renkaat on suunniteltu kestämään enemmän painoa kuin tavalliset renkaat, ja ne kestävät suurempia kuormia turvallisuudesta tai suorituskyvystä tinkimättä.

Uudistuneessa toimipisteessämme on kattavat raskaan kaluston palvelut ja kattava valikoima kuorma-autonrenkaita eri merkeiltä kuten Continental, Michelin, Barum ja Hankook. 

Tarjoamillamme kuorma-auton rengasmerkeillä on pitkä käyttöikä. Renkaat on suunniteltu kovemmilla kumiseoksilla, jotka tekevät niistä kestävämpiä ajan mittaan tapahtuvaa kulumista vastaan. Tämä tarkoittaa, että renkaita ei tarvitse vaihtaa yhtä usein kuin tavallisia renkaita, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Olipa vaatimuksesi mitkä tahansa, voimme auttaa sinua löytämään kuorma-autoosi sopivan renkaan. Iso osa renkaista löytyy jo suoraan varastostamme. Tarjoamme myös ammattitaitoista asennuspalvelua. 

Haluatko tarjouksen renkaasta tai jättää yhteydenottopyynnön? Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö! 

Kysymys

Haluatko tarjouksen renkaasta?

Jätä yhteydenottopyyntö, me vastaamme mahdollisimman pian.
Voit myös aina soittaa meille!