Saat meiltä kaikki renkaisiin ja vanteisiin liittyvät palvelut samasta osoitteesta. Olipa toiveenasi sitten renkaiden vaihto talvirenkaisiin ja kesärenkaisiin, renkaiden korjaus ja tasapainotus tai muu asia, autamme sinua valppaalla asenteella.

Renkaiden kuntoon panostaminen kannattaa. Hyväkuntoiset ja oikein säädetyt renkaat tekevät ajamisesta turvallisempaa ja kuluttavat vähemmän polttoainetta. Lisäksi renkaat pysyvät pidempään ajossa eli pärjäät pidempään samoilla rengaspareilla.

Renkaiden vaihto

Renkaat vaihtuvat meillä vaivatta. Saavu paikalle niin ammattilaisemme hoitavat loput!

Sujuvimmin renkaiden vaihto käy, kun varaat ajan soittamalla (puh. numero) tai lähettämällä sähköpostia (osoite). Näin vältät etenkin ruuhkakausina muodostuvat jonot. Voit tuoda auton renkaiden vaihtoon myös ilman ajanvarausta, mutta sesonkiaikoina on hyvä varautua odottelemaan hetki.

Renkaiden vaihtoon kuuluu

 • Renkaiden kunnon tarkistaminen: kuvion syvyyden, kuluneisuuden sekä vanteiden ja venttiilien kunnon varmistaminen
 • Ilmanpaineiden tarkistaminen
 • Pulttien kiristys momenttiavaimella oikeaan momenttiin (alumiinivanteet)
 • Jälkikiristys n.100-200 kilometrin jälkeen (alumiinivanteet)
 • Renkaiden pesu (lisämaksusta)
 • Renkaiden tasapainottamisen (lisämaksusta)

Työt tehdään alan uusimmilla laitteilla ja aina ammattilaisen toimesta.

Renkaiden vaihto talvirenkaisiin

Milloin on oikea aika vaihtaa talvirenkaat? Lain mukaan talvirengaspakko on voimassa joulukuun ensimmäisestä päivästä helmikuun loppuun. Tämän lisäksi talvirenkaat on syytä olla asennettuna autossa, mikäli sää ja ajokeli sitä vaativat tämän talvirengaspakon ulkopuolellakin.

Renkaiden vaihdossa tärkeintä on olla ajoissa liikkeellä. Kitkarenkaat eli nastattomat talvirenkaat on hyvä vaihtaa alle, kun lämpömittari laskee alle 10 Celcius-asteen. Kitkarenkailla saa ajaa vaikka vuoden läpeensä, mutta kesäajossa niiden ajo-ominaisuudet ovat merkittävästi huonommat kuin kesärenkaiden, joten muista vaihtaa myös kitkarenkaat kesärenkaisiin viimeistään ennen juhannusta. Nastarenkaita saa käyttää marraskuun ensimmäisestä päivästä maaliskuun loppuun tai toista pääsiäispäivää seuraavaan maanantaihin sekä ajokelin mukaan.

Käytännössä talvirenkaat vaihdetaan kuitenkin alle useimmiten lokakuussa eikä tällöinkään kannata jäädä odottelemaan ensilumia vaan kun ensimmäiset yöpakkaset ovat tulossa kannattaa varata aika renkaan vaihtoon.

Renkaiden vaihto kesärenkaisiin

Myös kesärenkaisiin vaihtoa rajaavat niin laki kuin ajo-olosuhteet. Talvirengaspakko loppuu helmikuun lopussa ja kelin ollessa hyvä nastarenkaista tulisi vaihtaa kesärenkaisiin maaliskuun loppuun mennessä. Kesärenkaisiin vaihtaminen riippuu kuitenkin keliolosuhteista ja yleensä vaihto tapahtuu huhti-toukokuussa. Kalenteria tärkeämpää on siis tarkkailla sään laatua.

Kitkarenkailla on mahdollista ajaa jopa vuoden ympäri, mutta niiden ajo-ominaisuudet kesäkelissä heikentyvät merkittävästi ja aiheuttavat turvallisuusuhan. Vaihda siis myös kitkarenkaat kesärenkaisiin.

Leasing-autojen renkaanvaihto

Teemme renkaidenvaihtoja myös leasing-autoihin. Palvelumme leasing-autoille kattavat myös muut palvelut kuten rengashotellin. Kurvaa siis pihaan laadukkaaseen palveluun!

Renkaiden korjaus ja tasapainotus

Autamme sinua kaikenlaisissa renkaiden huoltoon liittyvissä asioissa. Ole yhteydessä puhelimitse (09) 223 8550 tai sähköpostilla myynti(at)nummelanrengasmyynti.fi tai tule käymään, niin laitetaan pyörät taas pyörimään!

Palveluitamme ovat esimerkiksi

 • Renkaiden korjaaminen (puhkeamat, muut vauriot)
 • Renkaiden tasapainotus
 • Renkaiden siirto vanteille eli vannetyöt
 • Aurauskulmien säätö (yläkerrassa, varaa aika)
 • Varaosat
 • Pienkoneiden renkaiden huolto ja varaosat

Teemme jälkeä, johon voit luottaa. Työstä vastaa aina alan ammattilainen, jolla on alan uusimmat työkalut käytössään.

Saat kaikki yllämainitut palvelut samasta osoitteesta. Renkaisiin suoraan liittyvät huollot tehdään alakerran tiloissa. Varaosat (linkki) ja kattavampi huolto (linkki), kuten aurauskulmien säätö tehdään yläkerran tiloissa.

Pienkoneiden renkaat ja varaosat

Renkaat ja rengastyöt kottikärryihin, ruohonleikkureihin, moottoripyöriin, mönkijöihin jne…